Winterzwemmen

Versterk je immuunsysteem met Polarbear!

De moderne mens verwent zijn lichaam te veel, wat kan leiden tot verzwakking van het immuunsysteem. Bij Polarbear leer je hoe je je lichaam op een gezonde manier aan kou kunt blootstellen om zo je immuunsysteem te versterken. We volgen dezelfde principes die al eeuwenlang worden toegepast in landen als Rusland, Noorwegen en Finland.

Dit is geen specifieke methode die door één persoon is ontwikkeld, maar eerder een traditionele levensstijl die al generaties lang wordt beoefend in de bovengenoemde landen.

Iedere zondag om 11:00 uur kun je met onze gezellige groep het koude water in gaan, en na afloop krijg je een warme drank om op te warmen.

Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leren we je stap voor stap omgaan met koud water. Bovendien besteden we regelmatig aandacht aan versterkende aspecten zoals meditatie, ademhaling en het menselijke immuunsysteem.

Ons zwem-/dipseizoen loopt van oktober tot en met maart, en we zwemmen op verschillende locaties in de regio Rijnmond. Voor slechts €3,50 per persoon kun je deelnemen aan onze winterzwemervaring en je immuunsysteem versterken!

Contact pagina